De TI-84 (plus)

Is de grafische rekenmachine voor scholieren in de bovenbouw. De TI-84 (plus) zijn twee verschillende grafische rekenmachines, de TI-84 en de TI-84 plus. De laatste is nieuwste. De twee verschillen weinig van elkaar en kunnen in principe het zelfde, alleen heeft de TI-84 plus méér geheugen.

De TI-83 is een generatie ouder. Hij kan bijna evenveel als de TI-84.

De TI-89 is een krachtiger machine. Het heeft de so called CAS functie. Met de Cas functie is het mogelijk om te rekenen in breuken. De TI-84 kan dit niet, deze berekend altijd in decimalen. Om die reden is de TI-89 voor het eindexamen niet toegestaan. De rekenmachine wordt vooral gebruikt op Hoge Scholen en de Universiteit.

Meer tips en tricks op deze website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>